• nl

Wij zoeken een Accountmanager voor de binnendienst

Vacature – Junior Binnendienst Account Manager

Volkers in Nijkerk zoekt een Junior Account Manager. Een accurate enthousiasteling met projectmanagement skills die het salesteam wil ondersteunen met het orderproces en onze klanten blijft verbazen over de Volkers kwaliteit!

Volkers is zeer vooruitstrevend op het gebied van de ontwikkeling van (food)verpakkingen! Dit doen we door hoogwaardige ICT-oplossingen te combineren met ambachtelijk grafisch vakmanschap, wat zorgt voor efficiënter werken, meer overzicht en meer grip op het proces. Volkers ondersteunt en ontzorgt haar klanten in het verpakkingstraject en zorgt dat de klant grip houdt op dit proces. De verpakkingswensen van de klanten (veelal in FMCG) vertaalt Volkers in druktechnische mogelijkheden voor de drukkerijen en zij gaat daarbij tot het uiterste. Daardoor realiseren zij voor hun klanten een uniforme uitstraling voor al hun merklijnen in het schap.

De kans dat je producten bij jou thuis hebt staan die wij mede hebben ontwikkeld is 100%. Wij zijn er dan ook trots op om voor sterke merken te werken. Dat doen we o.a. voor Johma, Chrysal, Westland, Kwekkeboom, Ardo, Leerdammer, CelaVita, The Greenery, maar ook voor grote retailers zoals de Aldi, Jumbo, Superunie, Gamma en SPAR. Bekijk voor een goed inzicht in onze werkwijze de volgende animatie: https://www.youtube.com/embed/dtmpkEyklcI?autoplay=1&rel=0

Op dit moment zijn wij sterk aan het uitbreiden en zijn wij op zoek naar een

Junior Binnendienst Account Manager

Jouw functie

Na een doordachte inwerkperiode, waarbij je meeloopt in alle onderdelen van onze organisatie en waarin we je het vak van binnendienst accountmanager leren ga je in een hecht en ambitieus team aan de slag. Je bent dan het aanspreekpunt voor een aantal vaste klanten. Dit zijn veelal grote nationale en internationale verpakkingsdrukkerijen die bij Volkers hun prepress-activiteiten onderbrengen. Je biedt ondersteuning aan de Salesmanagers in de buitendienst en verzorgt de registratie van klant- en verkoopgegevens. Je zorgt voor het opstellen en uitbrengen van offertes en de follow-up daarvan. Je bent verantwoordelijk voor een goede overdracht van ordergegevens naar de dtp-operators en houdt tijdens het orderverloop contact met zowel de klant als je collega’s. Naast het begeleiden van de order bewaak je ook de planning ervan. Je bent dan ook het aanspreekpunt van de klant als het gaat om de voortgang van het proces. Je weet wat er speelt bij je klant en je initieert commerciële activiteiten richting je klanten om de verkoop te bevorderen. Je rapporteert aan de coördinator accountmanagers.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau
  • Omdat je klanten vaak techneuten zijn is affiniteit met techniek noodzakelijk
  • Klantgericht en een wil om de klant positief te verbazen.
  • Beheersmatig sterk met projectmanagement kwaliteiten
  • Nauwkeurig maar goed in staat om prioriteiten te stellen
  • Stressbestendig

Als mens heb je gevoel voor humor en ga je een echte uitdaging niet uit de weg. Je bent een mensen-mens en gericht op de klant(tevredenheid)! Je hebt een grote wil om je te ontwikkelen, fouten maken is dan bij ons ook niet erg, als je er maar wel van leert!

Omdat wij veel internationale klanten en projecten hebben, is een goede beheersing van het Engels noodzakelijk.

Wat bieden wij?

Werken bij Volkers betekent werken in een ambitieus en enthousiast team. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheden, maar ook veel ruimte om zaken voor elkaar te krijgen. Waaronder ruimte voor meedenken in ICT-oplossingen, vaktechnische en persoonlijke ontplooiing. Daarnaast bieden we een marktconform  salaris afhankelijk van ervaringen en achtergronden op basis van 40 uur. De vestigingsplek van deze functie is Nijkerk.

Historie van Volkers 

Al sinds 1925 verzorgt Volkers design, artwork, prepress en opslag van digitale verpakkingsdata voor retailers, merkeigenaren en drukkerijen. Te midden van een snel veranderende wereld laten we ons niet afleiden van onze zaak: het gewone altijd ongewoon goed doen. 

Als echt familiebedrijf draait het om continuïteit. De wereld verandert sneller dan ooit. Door op tijd te schakelen en te investeren in mensen en middelen kunnen we blijven voldoen aan de behoefte van onze klanten. Openstaan voor nieuwe ontwikkelingen en in beweging blijven, dat is de reden dat wij al bijna 100 jaar bestaan.

Interesse, meer informatie of direct reageren!

Primatch ondersteunt Volkers bij de werving van deze vacature. Heb je interesse in deze functie en voldoe je aan de gestelde eisen, solliciteer dan via onderstaande sollicitatielink.

Direct soliciteren KLIK HIER

Heb je vragen dan kan je bellen met René Bouwman? René is voor vragen of opmerkingen bereikbaar op  06 -54 95 20 47. Of kijk op www.volkers.nl.  
Primatch ondersteunt ons bij de werving en selectie van deze vacature. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt  niet op prijs gesteld.