• nl

Stage of afstudeeropdracht voor HBO’er Bedrijfskunde met affiniteit in ICT

Je zit in je 4de jaar HBO Bedrijfskunde of HBO Bedrijfskundige Informatica. Bij Bedrijfskunde heb je affiniteit met ICT. Je bent op zoek naar een stage of afstudeeropdracht. Het betreft een onderzoeksopdracht voor een omgevingsanalyse. 

Aanleiding

Binnen Volkers wordt gebruik gemaakt van een Grafische Order Portal. Deze portal geeft klanten diverse functionaliteiten. Deze functionaliteiten kunnen in verschillende categorieën worden ingedeeld (o.a. ERP, projectmanagement, artwork en grafische informatie). In de markt zijn er allerlei andere tools die een variatie aan functionaliteit bieden. Daarom hebben we onderstaande opdracht gedefinieerd.

Opdracht

Het betreft een onderzoeksopdracht voor een omgevingsanalyse. Onderzoek de beschikbare functionaliteiten van de huidige portal en categoriseer deze op hoofdlijnen. Hierna moet in de markt worden  onderzocht welke applicaties (of combinaties van applicaties) deze functionaliteiten ook bieden. Hierbij is het belangrijk om een verschilanalyse te maken. Nadat de functionaliteiten op hoofdlijnen zijn vergeleken, dienen de verschillen op detailniveau van de  belangrijkste applicaties te worden beschreven. Resultaat van de opdracht is een onderzoeksrapport met een overzicht en waardering van de functionaliteiten (zowel op hoofdlijnen, als in detail).

Profiel

Je zit in je 4de jaar HBO Bedrijfskunde of HBO Bedrijfskundige Informatica. Bij Bedrijfskunde heb je affiniteit met ICT. Je bent op zoek naar een stage of afstudeeropdracht.

Volkers

Al sinds 1925 verzorgt Volkers design, artwork, prepress en opslag van digitale verpakkingsdata voor retailers, merkeigenaren en drukkerijen. De wereld verandert sneller dan ooit. Door op tijd te schakelen  blijven we voldoen aan de behoefte van onze klanten. Open staan voor nieuwe ontwikkelingen en in beweging blijven zit in het DNA van Volkers.

Meer informatie of vragen?

Voor vragen of opmerkingen mail Erik Trimp op [email protected].