• nl
Lees hier onze maatregelen vanwege het Corona virus.

Verbinding: The Hunger Project

Rick Volkers vertelt over zijn betrokkenheid. Lees hier het Interview in magazine van The Hunger Project.

Volkers bv is een maatschappelijk betrokken familiebedrijf dat via The Hunger Project investeert in de kracht van mensen, in goed leiderschap en in de kracht van vrouwen. Volkers is een prepressbedrijf en vertaalt verpakkingswensen van merkfabrikanten en retailers in druktechnische mogelijkheden voor drukkerijen. Dankzij Volkers weet de drukker met het verpakkingsontwerp het hoogst haalbare resultaat te halen en vallen de verpakkingen op in het schap! Ook The Hunger Project streeft naar het hoogst haalbare in Benin: een einde aan de honger op korte termijn.

Lees het originele artikel hier: The Hunger Project Nederland