• nl
Lees hier onze maatregelen vanwege het Corona virus.

Rick Volkers reikt prijs “VriesVers huismerkproduct 2014” uit aan Plus

Op 15 mei jl. werden de winnaars bekend gemaakt van de verkiezingen “VriesVers Winkel van het Jaar 2014” en “VriesVers Product van het Jaar 2014”. Tijdens een speciaal georganiseerd Event in Etten-Leur, met als thema ‘IJskoud de Beste’, kwam huismerk High Tea Assortie van Plus als beste uit de bus. Dit product mag daarom een jaar lang de titel ‘VriesVers Huismerk van het Jaar 2014’ voeren. Volkers sponsorde dit onderdeel van de verkiezing.

Alle producten werden door bijna 40.000 consumenten beoordeeld aan de hand van de criteria: ‘beste prijs/kwaliteit verhouding’, ‘meest aantrekkelijke verpakking’, ‘hoogste smaakverwachting’ en ‘meest vernieuwend’.

Poster-prijswinnaars-2014 5F3C9336